Nyt alkaa olla kaikki tarvikkeet koossa. Ruiskuohenne K-raudasta, maitoliima Sinellistä, geelikynät Tiimarista, saumatela ja pyöröleikkuri Bauhausista, leikkuu- ja liimausalustaksi lasilevy ilmaiseksi kierrätyskeskuksesta.

 

Jälleen olisin tarvinnut karttaa Bauhausissa. Maalaustarvikkeiden löytäminen ja saumatelan paikantaminen meni vielä verrattain helposti, mutta leikkuria jouduin kysymään myyjältä.  Myyjä oli luonnollisestikin aivan H-moilasena kun leikkuria kyselin ja kävi etsimässä toisen myyjän avukseen. Toinen myyjä sitten tietäväisesti kävelytti minut katsomaan lasileikkureita... no joo, onhan niissäkin pyörivä terä. Kun sitten vielä tarkasti selitin ja sanallisesti ja viittoen millaista leikkuria olen oikeasti hakemassa, sanoi myyjä ettei heillä sellaista ole. Lopulta etsin itse sen hyllyn josta löytyi erilaiset mattoveitset ja terät ja siellähän se oli, pyöröleikkuri “jollaista ei Bauhausissa ole valikoimassa”.

 

Tilaamani latexit saapuivat myös ja nyt sormet syyhyävät päästä toteuttamaan päässä pyöriviä ideoita. Metallisinisestä aion tehdä ainakin pikkumekon ja mustasta pienempiä projekteja.